Home Mobila in rate Mobila in magazin Mobila de la Staer, in rate avantajoase

Mobila de la Staer, in rate avantajoase

Modalitati de plata in rata a unei game largi de produse de mobilier oferite de Staer: <<mobila pentru familia ta>>.

Avand o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca de mobila, Staer este cunoscut ca primul producator local, privat, de mobila modulara. Cu o retea impresionanta de magazine in toata tara, Staer ofera clinetilor prin intermediul unor institutii financiare posibilitatea achizitionarii mobilei dorite, in rate.

Care sunt modalitatile de plata pe care un cumparator le poate obtine daca apeleaza la acest sistem, pentru achiztia mobilierului dorit de la Staer?

– In primul rand, exista oferta Cetelem, una din cele mai mari Institutii Financiare Nebancare din Romania, ce pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a cumpara produsul dorit pe loc si de a-l plati dupa 3 luni, pentru ca exista posibilitatea de card nebancar, cu DAE 0% timp de 3 luni de zile. Avantajele achizitionarii in rate de mobila Staer, prin Cetelem: aprobare rapida, emitere gratuita, ectivare gratuita, comision 0, perioada de gratie de 3 luni, o linie de credit permanenta la dispozitia ta. O simulare credit, pentru o valoare de 2.000 lei, veti avea de plata pe o perioada de 24 de luni, rate fixe de 135,60 lei, valoarea totala a creditului fiind de 3.254,40 lei.

– 12 rate la achiztia de mobila Ster prin Raiffeisen Bank; poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0. Programul de rate fara dobanda iti ofra o serie de avantaje care mai de care mai atractive. Retineti ca pentru a aplica aveti nevoie de o adeverinta de venit, iar oferta este exluciva in magazinele de mobila Staer.

– oferta de 6 rate fara dobanda sau 7-24 rate de la ERB Retail Services. Prin intermediul acestei oferte poti achizitiona mobila in 6 rate elgale prin cardul EUROLINE AMERICAN EXPRESS. O simulare de credit prin Euroline, la un produs in valoare de 2000 lei, achizitionat in 24 de rate egale, valoarea ratei lunare este de 94,15 lei, suma totala pe care o veti avea de inapoiat fiind de 2259,53 lei.

– o alta varianta de a cumpara mobila dorita de la Staer o aveti prin intermediul a 12 rate fara dobanda prin cardurile BCR. Daca detineti un card BCR, puteti cumpara mobila de la Staer in 12 rate, prin intermediul cardurilor BCR fara dobanda. Daca esti posesorul unui card BCR, ai nevoie de o adeverinta de venit, o fisa fiscala si cartea sau buletinul de identitate si poti obtine finantare rapida direct in magazin, fara batai de cap. Doar vii si iei acasa mobila dorita!

Daca doriti si alte informatii despre ofertele de achzitie in rate a mobilei oferite de Staer, vizitati site-ul http://www.staer.ro/promotii/Finantare.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies