Home Mobila in rate Mobila online Mobila de calitate cu elemente lemn – plata in rate

Mobila de calitate cu elemente lemn – plata in rate

Un magazin online de mobila, cu posibilitatea de achizitie in rate a produselor este cel al firmei Abby Mob Select.

Abby Mob Select este o firma ce va ofera mobila de calitate superioara, iar acest lucru il puteti usor vedea daca vizitati showroomul din Str. Torentului, nr.2-4 din Sectorul 2, Bucuresti.

Importator, distribuitor mobila si mobilier clasic sau modern, cu elemente de lemn, in stil clasic, mobilier furniruit cu furnir natural, mobila sau mobilier living-room, biblioteci, dulapuri, dressing-uri, mobilier dining, mobila la comanda, masute, mobilier restaurant, scaune, mese, garderobe, sali conferinte, etc. Aceaste produse si multe altele, caci magazinul online are o gama foarte larga de produse, de buna calitate, dupa parerea noastra, le gasiti la mobilierliving. In portofoliu exista mobilier cu sistem de iluminare incorporate, disponobile la comanda la renumitul producator de mobila, BYDGOSKIE MEBLE. „Toate piesele de mobilier se livreaza in varianta  MONTATA DE PRODUCATOR ( COLETE ANSAMBLATE ) mai putin garderobele , ansambluri living, mese dining ( sufragerie ) si paturile matrimoniale.”

Cum cumpar mobila in rate de la acest magazin online de mobila?

Firma Abby Mob Select ce detine magazinul online „mobilierliving” va ofera posibilitatea de a plati in rate produsele cumparate, canapele, mobila si alte piese mobilier.

Vrei sa-ti cumperi piesa de mobilier dorita, canapeaua mult visata ori patul rezistent, dar nu ai suficienti bani? Solutia ti-o da magazinul online de mobila, prin intermediul parteneriatului dintre firma amintita si TBI Credit, o Institutie Financiara Nebancara cunoscuta pe piata din Romania. Puteti sa beneficiati astfel de un credit care sa va permita cumpararea mobilei dorite, in plate lunare accesibile si in concordanta cu veniturile tale lunare.

„Plata in doua rate egale direct la magazinul nostru de prezentare, fara dobanda fara comision. : 50% din suma la lansarea comenzii si semnarea contractului de furnizare produse & 50% inaintea livrari produselor la adresa de domiciliu ( oferta valabila numai pentru Bucuresti )”.

Pentru mai multe informatii, accesati portalul moblierliving – http://mobilierliving.wordpress.com/oferte-promotii-preturi-mobilier-din-pal/plata-in-rate/. Aveti astfel posibilitatea sa vedeti piesele de mobilier si sa va convingeti de calitatea acestora, dar si sa obtineti informatiile suplimentare dorite cu privire la plata in rate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies