Home Mobila in rate Mobila online Magazin de mobila ce ofera propriul sistem de rate

Magazin de mobila ce ofera propriul sistem de rate

Magazin Mobila iti ofera posibilitatea sa cumperi mobila folosind metoda de plata 100% online.

Acest Magazin de Mobila online iti ofera o gama larga de produse de mobilier, mobilier alcatuit din materiale din cele mai variate, de la materialele clasice, la mobilier modern din policarbonat – „Ne adresam clientilor care incep sa aiba un pic de cultura a domeniului, in sensul ca viziteaza targurile de mobila si cauta informatii despre sisteme moderne“.

Cum comanzi mobila din Magazin Mobila?

E foarte simplu. Iti alegi produsul si completezi un formular. Apoi angajatii magazinului online vin la tine acasa pentru a incheia contractul, cand trebuie sa achiti si 30% din suma produsului. Restul de bani ii vei da la livrare. „Perioada maxima de livrare la domiciliu este de 10 zile lucratoare pentru mobila din pal melaminat si usi, iar pentru saltele si scaune variaza intre 24 si 48 ore”

Pentru ca poti verifica daca produsul este de calitate doar cand il primesti, magazinul are un serviciu returnare. Nu esti multumit – poti refuza produsul, insa intr-un interval de 30 de zile, si vei primi inapoi 90% din suma achitata. Garantia este intre 1 si 5 ani.

Pentru ca orice firme care se respecta incearca sa vina in intampinarea clientilor, oferindu-le produse de calitate, dar si posibilitate ca omul sa cumpere ce-si doreste, Magazin Mobila pune la dispozitia clientilor un sistem  de plata in rate 100% online, prin care cumparatorul poate sa achiztioneze mobila dorita, chiar daca nu are pe loc suma necesara.

Datorita parteneriatului dintre magazinmobila si eCreditor, clientii pot dispune de finantarea produselor pe care si le doresc, usor si rapid, intreg procesul derulandu-se online.

In doar 3 ore, poti afla daca ti se acorda creditul, efortul implicat fiind minim. Acest credit nu implica giranti si nu trebuie sa platiti avans. Puteti sa luati un credit pe o perioada de 5 ani, sumele variind intre 300 si 3000 euro. Aveti nevoie de o adeverinta de venit de la locul de munca si o factura de utilitati, contractul urmand a fi semnat dupa ce primiti produsele.

Cum procedati pentru a achiztiona mobila cu plata in rate online?

– in primul rand faceti comanda; selectati mobila dorita si tineti cont ca nu veti obtine creditare pentru doua produse de acelasi fel. Apoi alegeti metoda de plata, Rate online. Veti fi directionati catre eCreditor, unde trebuie sa completati datele necesare in vederea obtinerii creditului.

– dupa ce ati selectat modalitatea de plata ca fiind Rate online si ati completat datele la eCredit, vi se verifica bonitatea.

– urmeaza stabilirea perioadei de creditare ce va stabileste gradul de solvabilitate;

– veti furniza copiile documentelor necesare pentru eCreditor. La acest pas urmeaza sa transmiteti online copiile scanate dupa documentele necesare dosarului de credit: buletin, adeverinta de salariu, si ultima factura de utilitati.

– in final sunt verificate informatiile pe eCreditor. Dupa ce s-au trimis toate informatiile, un operator eCreditor va verifica acuratetea informatiilor si veti fi anuntat ulterior daca cererea va fost sau nu aprobata.

Pentru alte detalii privind achiztia de mobila din magazin online prezentat, vizitati portalul acestuia http://www.magazinmobila.ro/RO/article–rate–1806.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies