Home Masina in rate Leasing auto Leasing financiar Raiffeisen pentru vehicule, echipamente, imobile, achizitii si bunuri

Leasing financiar Raiffeisen pentru vehicule, echipamente, imobile, achizitii si bunuri

Raiffeisen Leasing ofera o gama larga de servicii de leasing financiar.

Raiffeisen Leasing este o societate ce face parte din grupul financiar Raiffeisen si functioneaza in Romania incepand cu 2002.

Societatea de leasing pune la dispozitia clientilor o gama larga produse si servicii: vehicule, echipamente, imobile, proiecte, achizitii publice si bunuri reposedate.

Leasingul pentru masini de la Raiffeisen va pune la dispozitie solutii foarte avantajoase de finantare rapida, astfel incat dumneavoastra sa puteti achizitiona usor si rapid masini noi sau rulate, adica second-hand.

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi masina cu una noua ori una second-hand, daca te-ai hotarat sa-ti cumperi pentru prima data o masina, Raiffeisen te ajuta sa pleci acasa cu masina dorita, oferindu-ti in acest sens o modalitate foarte simpla de a o cumpara. Trebuie sa completezi un formular de contact online si vei fi contactat de un reprezentant Raiffeisen intr-un timp scurt.

Pe platfora online Raiffeisen Leasing (https://www.raiffeisen-leasing.ro/calculator.php) gasiti si un calculator online, cu care puteti sa va calculati rata leasingului dorit.

Pentru a utiliza calculatorul online de rate, trebuie sa selectati tipul autoturismului dorit, nou sau second-hand, sa scrieti valoarea masinii, avansul in euro, perioada de leasing, dobanda, valoarea reziduala si un cod de verificare, dupa care treceti la calculul ratei de leasing si/sau la a aplica pentru leasing.

Daca alegi sa aplici pentru leasing, treci la completarea unui formular mai complex, in care ti se vor solicita datele personale (nume, prenume, numele companiei, localitatea, judetul, telefonul, email), tipul de client (persoana fizica, juridica ori PFA), tipul de finantare (caz in care veti selecta leasingul prin Raiffeisen), valoarea bunului finantat in euro fara TVA, va dati acceptul sa fiti contactat de un reprezentant Raiffeisen Leasing si treceti si limitele orare in care doriti sa fiti contactat. In final lasati un mesaj complet din care sa reiasa intentiile dumneavoastra privind achizitia in leasing prin Raiffeisen si nelipsitul cod de verificare, dupa care apasati pe butonul „Aplica pentru leasing”.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies