Home Masina in rate Leasing auto Leasing auto prin Garanti

Leasing auto prin Garanti

Daca vrei sa-ti cumperi o masina, poti sa apelezi la un leasing financiar. Iata ce ne ofera Garanti Leasing in aceasta privinta.

Garanti Leasing este un brand sub care functioneaza societatea Motoractive IFN, parte din marele grup financiar – bancar Garanti.

Acest IFn functioneaza din 2011, deci are o experienta buna in piata, insa, per total, firma de leasing are peste 20 de ani experienta in Romania, fiind o companie ce ofera urmatoarele tipuri de leasing:

– pentru orice masina, vehicul ori echipament, nou ori second hand
– sale si lease-back pentru achizitia de echipamente si imobile
– administrare autovehicule

Motoractive IFN este o firma nonbancar ce finanta la inceputul activitatii sale doar autovehicule, intre timp si-a extins portofoliul de activitate.

Leasingul auto permite achizitia de autoturisme, autoutilitare, autovehicule comerciale si echipamente.

Puteti identifica chiar pe platforma online a celor de la Garati Leasing produsul dorit, in functie de marca, model an de fabricatie etc.

Daca vrei sa-ti cumperi o masina ori un intreg parc auto, poti apela la aceasta forma de leasing.

Cum se poate accesa o asemenea finantare? Prin intermediul Garanti Leasing. Ei finantaeaza orice autovehicul inmatriculat in Romania ori importat din parcuri auto specializate.

Autoturismele nu trebuie sa fie mai vechi de 7 ani, iar vechiculele nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 4 ani.

Pe platforma online Garanti leasing veti gasi un calculator de rate, unde, selectand moneda dorita de finantare (leu, euro), valoarea achizitiei, perioada de finantare, avansul, puteti afla rata lunara viitoare si valoarea de achizitie in functie de moneda aleasa.

Leasingul pentru echipamente este oferit de Garanti BBVA Leasing, si include echipamente de natura medicala, agricole, IT, printing, utilaje pentru industria alimentara, ambalaje, echipamente de constructie, masini de prelucrarea a lemnului, echipamente pentru energii alternative etc.

Leasingul imobiliar oferit de Garanti Leasing va permite sa chizitionati o cladire de birouri ori alt spatiu pentru afacerea voastra.

Daca aveti nevoie de o cladire pentru afacere, puteti apela la o astfel de finantare. Odata ce achitati imprumutul, veti deveni proprietarul de drept al cladirii.

Celor de la Garanti le merge bine. In 2019 au anuntat ca au inregistrat un profit net de 98 de milioane de lei in primul semestrul din acest an. Ei spun ca este cel mai bun semestrul al lor in Romania. Este vorba fireste de grupul financiar Garanti Romania, grup ce include Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum.

Garanti Leasing Contact

Garanti Leasing isi are sediul general in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza nr.5, Complex comercial Novo Park 3, cladirea F, etajul 4, sector 2, Telefon: 021.232.17.77 / 021.387.87.00- serviciul Relatii cu Clientii.

Ia tara Garanti Leasing poate fi gasiti in:

Cluj Manastur
Str.Primaverii, NR.1, BL.B1
Tel: +(40-21) 2064684

Constanta
Bd. Mamaia nr. 152
Mobil: 0724.313.808

Craiova
Strada Madona Dudu, Nr. 2-4
Mobil: 0724.313.788

Timisoara
Str.Augustin Pacha,Nr.1
Mobil: 0724.313.820

Iasi
Str. Anastasie Panu nr. 36, bl. 1B
Mobil: 0732.673.666

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies