Home Casa in rate Credite ipotecare Investitii pentru viitor la Uverturii Residence

Investitii pentru viitor la Uverturii Residence

Vezi cum poti cumpara o locuinta apeland la un credit Prima Casa ori unul imobiliar la Uverturii Recidence

Daca te-ai hotarat in sfarsit sa-ti cumperi apartamentul mult dorit, poti sa analizezi oferta celor de la Uverturii Residence.

Preturile lor incep de la 33.300 euro.

Uverturii Residence este un ansamblu imobiliar dezoltat in zona de vest a capitalei. Proiectul cuprinde 280 de locuinte, finisate, la preturi bune.

Ansamblul rezidential este format din apartamente de 2 si de 3 camere, pe structura de D+P+3E+4ER+5ER. Exista de asemenea si un numar rezonabil de locuri de parcare exterioare.

La ora publicarii articolului, existau disponibile 59 de garsoniere, 152 apartamente de 2 camere si 47 de amartamente de 3 camere.

Ansamblul rezidential Uverturii Residence este amplat pe Bulevardul Uverturii, la intersectia cu str. Ajustorului, avand acces la mijloacele de transport 406, 178, 105 si metroul Gorjului. In zona sunt si destul centre comerciale mari, precum Cora Militari, Militari Shopping Center, Kaufland, Mega Image, Lidle, Plaza Romania, etc.

Acest proiect imobiliar este unul realizat astfel incat sa ofere un confort sporit persoanelor ce vor locui in el. Ansamblul a fost construit in acord cu normele de proiectare antiseismica.

Uverturii Residence ofera in parteneriat cu YesCredit (un broker de credite autorizat) posibilitatea finantarii unei locuinte in ansamblul amintit.

Vi se ofera consultanta financiara de specialitate pentru obtienrea unor credite de ivestitii imobiliare.

Daca doriti sa achizitionati o locuinta dar nu dispuneti de banii necesari, puteti lua in calcul obtinea unui credit. Compania de brokeraj Yes Credit care are parteneriate cu multe institutii financiare, va poate oferi o solutie de finantare personalizate pentru achizitia unei locuinte in ansamblul Uverturii Residence.

Ofertele de finantare sunt in doua variante:

1. Credite Prima Casa – aveti la dispozitie sume de pana la 57.000 de euro echivalent in lei pentru constructii realizate inainte de 2010 si respectiv maxim 66.500 euro echivalent in lei pentru constructiile mai noi. Perioada de creditare de maxim 360 de luni, cu o perioada de gratie de 24 de luni. Avansul necesar este de 5%. Se admit cetatenii romani cu varsta intre 18 si 70 de ani. Sunt admisi pana la 3 coplatitori. Garantiile admise: imobil garantie acordata de FNGVIMM.

2. Credite imobiliare ipotecare – in cuantum de la 15.000 euro pana la 1.000.000 euro. Perioada maxima de creditare este de 36 de luni. Avansul necesar de minim 15% la creditele in lei, respectiv de minim 25% la creditele in euro. Sunt eligibiliti cetatenii romai sau straini cu rezidenta permanenta ori temporara in Romania, cu varsta intre 18 si 70 de ani. Sunt acceptati pana la 3 codebitori. Veniturile acceptate: din salarii, din pensii, din chirii, drepturi de autor, venituri din strainatate, venituri din profesii liberale, etc. Garantia se constituie din imobilul achiztionat.

Contact Uverturii Residence
Telefon – 0729 349 080
Proiect – Bucuresti, Str. Ajustorului 2D
Birou – Bucuresti, Str. Berzei 62
Email – office@uverturii-residence.ro

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies