Home Telefoane in rate Folosind cardul Garanti Bank poti cumpara telefoane in rate de la Media Galaxy

Folosind cardul Garanti Bank poti cumpara telefoane in rate de la Media Galaxy

Rate fara dobanda prin Garanti Bank si telefonul dorit poate fi al tau cat ai spune „alo”, doar la Media Galaxy

Daca folosesti Bonus Cardul Garanti Bank poti cumpara telefoane in rate de la Media Galaxy, fara dobanda, fara costuri ascunse, fara surprize neplacute.

In primul rand, trebuie sa intri pe site-ul Media Galaxy si sa alegi telefonul dorit, sa-l adaugi in cosul de cumparaturi, apoi sa alegi metoda de plata dorita. Daca alegi sa platesti in rate (selectand efectiv varianta „Plata in rate prin Garanti Bank”, te alegi cu un telefon pe care-l vei plati ulterior, cu sume mici, impartite conform algoritmului ales.

Alegand aceasta varianta de plata avantajoasa, prin intermediul cardului de credit Bonus Card, ai posibilitatea de a acoperi cheltuielile in mod integral, platind mai apoi in rate fara dobanda.

Aceasta oferta este valabil si in magazinele din tara Media Galaxy, prin care beneficiezi de optiunea de a achita in rate, fara dobanda cu cardul Bonus Card. Oferta este valabila in toate magazinele media Galaxy, prin Garanti Bank.

De la Media Galaxy puteti achiztiona telefoane si prin alte sisteme de rate, cum ar fi cele valabile pentru posesorii cardurilor de credit:

– card de cumparaturi Raiffeisen Bank

– card de cumparaturi Bonus Card;

– Card Avantaj

– Card EuroLine Amrican Express

– Card bancpost Visa

– Card de credit Banca Transilvania.

O alta varianta de a cumpara telefoane in rate de la magaiznele Media Galaxy este cea prin intermediul unui credit de consum traditional.

Acest credit de consum traditional este valabil pentru achiztiile online si magazinul Media Galaxy.

Variante de obtinere a unui astfel de credit:

– UniCredit Consumer Finance, de unde poti obtine rate fixe pentru orice;
– BRD Financare, prin intermediul cardului de credit Media Galaxy ori prin intermediul creditului super util BRD Finance;
– ERB Retail Services, de unde poti obtine cardul de credit EuroLine American Express.

Sistemel de rate prin intermediul cardurilor de credit sunt de doua feluri, cele utilizate pentru cumpararea din magazinele Media Galaxy, precum si cele pentru programele de rate fara dobanda valabile pentru achizitiile de pe portalul Media Galaxy.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies