Home Casa in rate Credite ipotecare Esti in cautarea unei case cu consum redus de energie?

Esti in cautarea unei case cu consum redus de energie?

Satul Scandinav este un proiect rezidential unde poti gasi case active ce folosesc un consum scazut de energie.

Ce este Satul Scandinav? Satul Scandinav este un proiect rezidential mai altfel, caracterizat prin faptul ca ofera locuinte cu un consum scazut de energie. Complexul nu este mare, el cuprindea la nivelul anului 2017 un numar de doar 14 locuinte finalizate, urmand ca in 2018, proiectul sa continue cu dezvoltarea unui numar de 50 de locuinte – case active.

Proiectul Satul Scandiav este dezvoltat in Snagov, o zona cu poluare redusa, situata intr-un areal feeric, avand in apropiere lacul Snagov, o zona linistita si dezvoltata.

Tehnologia utilizata la implementarea caselor active din Satul Scandinav este una folosita cu succes in Suedia. Casele active sunt independente energetic, sunt construite atent, cu material de calitate adaptate la ceea ce prevedea proiectul. Sistemul este unul deosebit de performant, asigurant confort in special, dar si costuri minime de intretinere.

Complexul ofera si terenuri de sport, o zona de barbeque, sauna scandiava, jacuzi, etc.

Ideea unei astfel de case active este plecata de la utilizarea pompelor geo-termale care aduc si de la continuarea acestui proiect pe planul unei case, ceea ce incluside un sistem de hidroizolatie si termoizolatie a fundatiei, fatate ventilate, tigla ceramica, sistem de tamplarie Alumil si sticla Saint Gobean, etc.

Pentru ca am tot amintit de case active, haideti sa vedem si ce inseamna acest concept. Ce este o casa activa? O casa activa reprezinta o caracteristica de impact pe care locuinta o are asupra mediului inconjurator. Practic, casa activa produse energie, mai multa decat consuma, energie pe care o ia din surse regenerabile si din tehnoogia pompelor de caldura aer-aer. O casa activa este o casa independenta energetic.

Intr-o casa activa se identifica mai multe sisteme si tehnologii: pompe de caldura aer, sisteme de ventitalie si reglare a umiditatii, sisteme de recuperare a caldurii, asistat IT si de recliclare a aerului, panouri voltaice generatoare de energie, sisteme de fata ventialte, etc.

Daca te gandesti sa achizitonezi o astfel de casa activa in Satul Scandinav, trebuie sa stii ca ea vine cu doua locuri de parcare, cu teren propriu si acces la zonele comune ale complexului.

Pentru a achizitiona o casa activa poti opta pentru una din variantele foerite de dezolvtator.

Siguranta complexului este un punct principal, luat in calcul in mod deosebit de proiectant. Complexul este imprejumuit cu gard de siguranta, fiecare casa dispunand de sistem propriu de alarma si camere de supraveghere, dar si zonele comune sunt monitorizate video, iar complexul are paza in permanenta.

Cum puteti achizitiona o casa in acest complex? Puteti apela la un credit imobiliar, la un credit Prima Casa ori la un credit ipotecar.

Va ganditi ca este departe de Bucuresti? Nu chiar, tinand cont ca alte zona din interiorul Bucurestiului sunt mult mai dezavantajate din punct de vedere al traficului. Pentru a ajunge in Bucuresti din Satul Scandinav, aveti doua variante, si anume pe DN! ori pe autostrada A3.

Pentru informatii suplimentare, puteti apela la numarul de telefon 0726 719 379, ori puteti sa trimiteti un email pe adresa sales@satulscandinav.com.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies