Home Promotii Dedeman – preturi mici si vanzari online

Dedeman – preturi mici si vanzari online

De acum poti cumpara online de la Dedeman, simplu si rapid, in cel mai sigur mod posibil

De la Dedeman poti cumpara online, fara batai de cap, ei asigurandu-ti si livratea produselor comandate, contra-cost.

Pentru cei ce au avut de-a face cu reonvarea unei case, stiu probabil cat de dificil este sa umbli prin tot orasul dupa o placa de rigips, dupa un tub de silicon, dupa grasie, faianta, etc.

Va amintiti cum a fost sa cautati prin toate magazinele nu stiu ce tip de faianta, ori nu stiu ce culoare de kit? Sau cum a fost sa bateti kilometri intregi pentru ca nu va ajunge gresia in baie?

Ei bine, de acum lucrurile sunt mai simple. Poti sa cumperi online de la Dedeman, orice produs pe care-l gasesti in magazinul lor, iar ei ti-l aduc acasa intr-un termen rezonabil, in perfecta stare si fara batai de cap.

Nu, nu este doar reclama gratuita. In ultimele luni am comandat de doua ori din magazinul online Dedeman si lucrurile au fost corespunzatoare din toate punctele de vedere.

Prima data am comandat doua lustre, cate o cutie de gresie si faianta si vreo doua placi de rigips. Am comandat online, am platit cu cardul, inclusiv transportul, iar in trei zile, comanda a fost livrata, in perfecta stare. Coletul foarte bine organizat. Lustrele au ajuns cu bine, desi am avut emotii pentru ca abajururile erau fine. Soferul a sunat cu o ora inainte sa ajunga. Lucrurile s-au derulat ca intr-o tara civilizata.

A doua comanda a fost una si mai mare, si mai diversificata. Am comandat inca o lustra, niste perdele, draperii, niste placi de rigips, foarte multe becuri (sa avem provizii pentru un timp), o masina de slefuit, discuri aferente, accesorii pentru draperii si perdele si alte nimicuri, cuverturi de pat si o patura superba. De asmenea, am mai comandat niste vopsea lavabila antimucegai, niste tuburi de silicon, kit pentru fainanta si gresie. Comanda am facut-o tot online, am platit online cu cardul, am achitat si taxa de transport (cam piparata ce-i drept, insa, la comanda mare, cu siguranta va veti scoate din cauza ca produsele sunt atat de ieftine), si am primit marfa in trei zile lucratoare. Totul a venit in stare perfecta. Ca si la prima comanda, si acum soferul a sunat cu o ora inainte de sosire. Ce sa mai, totul a decurs normal.

Acum, sa va mai spun ceva, in afara de experientele placute cu aceste comenzi online de la Dedeman, va pot spune ca am descoperit la ei si niste preturi foarte mici, la foarte multe produse. Spre exemplu, eu la Dedeman am vazut ca au cele mai mici preturi la diverse aparate de bricolaj, in special la sculele electrice si unelte. Pe langa preturile mici, mai au din cand in cand si oferte tentante, cu reduceri substantiale la o foarte larga gama de produse.

Dupa parerea mea, chiar merita sa cumparati online de la Dedeman. Preturile, cum va spuneam, sunt mici, uneori chiar cu mult mai mici decat in alte magazine de gen.

Si retineti, nu este o parere ca oricare alta, este o parere formata in urma a doua comenzi online.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies