Home Promotii Cumparaturi in rate fara dobanda

Cumparaturi in rate fara dobanda

La eMAG, Flanco sau Elefant, ai mai multe variante de a efectua cumparaturi in rate fara dobanda

Marile lanturi de magazine, stradale sau online, au sisteme avantajoase de rate, chiar si fara dobanda.

Ce inseamna acest sistem de rate fara dobanda? Inseamna ca tu iti efectuezi cumparaturile dorite, platind rambursarea in rate egale, fara sa trebuiasca sa platesti dobanda aferenta unui credit.

O rambursarea derulata intr-o anumita perioada de timp, inseamna efectiv returnarea sumei de bani imprumutate, suma ce ti-a fost necesara achizitionarii unor produs, la un anumit moment de timp. Dupa cum bine stiti, o suma imprumutata se traduce printr-un credit, iar un credit se acorda cu dobanda. Aici este avantajul acestor cumparaturi in rate fara dobanda, tu practic te imprumuti, fara sa fi nevoit sa platesti dobanda aferenta creditului pe care l-ai luat. Astfel, vei rambursa in rate suma imprumutata doar, fara dobanda specifica unui credit.

Aproape fiecare lant mare de magazine are cate un parteneriat cu o societate financiara, pentru a oferi clientilor sai un sistem avantajos de rate.

Spre exemplu, daca vrei sa-ti achizitionezi un telefon mobil sau un televizor, poti sa le cumperi in rate, cu dobanda 0 din unele magazine.

Iata si despre ce forma de cumparaturi in rate fara dobanda discutam in cazul eMAG, Flanco sau Elefant.

La eMAG, cel mai mare magazin online, poti achizitiona in rate fara dobanda, prin intermediul partenerilor sau financiari, folosind unul din cele sapte carduri:

– ING Credit Card – ING Bank
– StarCARD – Banca Transilvania
– Card Avantaj
– Card Raiffeisen Bank *disponibil pentru cumparaturi doar in showroom-urile eMAG
– BonusCard Garanti
– BRD Finance
– BCR – Cardul BUN de PLATA

De la eMAg, poti efectua cumparaturi in rate fara dobanda, urmand un algoritm anume: alegi produsele dorite si introduci datele cardului si programul de rate dorit, alegi numarul de rate disponobil pentru cardul tau si apesi butonul de platesti.

Pe eMAG gasiti aproape orice, de la electronice si electrocasnice, produse IT, pana la asigurari si chiar produse pentru bebelusi (pampars, etc). Magazinul online eMAG este locul potrivit in care poti intra daca vrei sa-ti cumperi un telefon mobil, un smartphone sau o tableta. La eMAG gasiti o mare diversitate de televizoare, masini de spalat, combine frigorifice, calculatoare, aspiratoare, aragazuri, hote, cupotoare, si cate si mai cate.

De la Flanco poti de asemenea sa efectuezi cumparaturi in rate fara dobanda, apeland la una din variantele lor de carduri:

– CardAvantaj – 2, 3 sau 4 rate fara dobanda;
– ING Credit Card – 12 rate fara dobanda;
– STAR BT – 6 rate fara dobanda;
– card BCR – 2, 3, 4 sau 6 rate fara dobanda;
– card Alpha Bank – 6 rate fara dobanda;
– Bonus Card (Garanti Bank) – 12 rate fara dobanda;
– card BRD Finance – 6 rate fara dobanda.

De la Flanco poti cumpara electronice si electrocasnice, dar si prouse IT. Frigidere, masini de spalat, combine frigorifice, aspiratoare, televizoare, telefoane mobile, calculatoare, tablete, laptop-uri – toate acestea dar si multe altele te asteapta sa le achizitionezi in rate fara dobanda, accesand unul din cardurile ce-ti permite acest lucru.

De la magazinul online Elefant.ro, poti de asemenea sa cumpari in rate fara dobanda. Pe Elefant gasiti o multitudine de produse electronice si electrocasnice. Poti sa-ti cumperi un aspirator sau o masina de spalat, un aragaz sau o hota. Daca vrei un cuptor cu microunde sau un iPhone, o tableta sau un televizor, poti apela cu incredere la sistemul de rate fara dobanda de le Elefant.ro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies