Home Promotii Cumpara produse in rate doar cu buletinul

Cumpara produse in rate doar cu buletinul

In clipa in care auzim de rate doar cu buletinul, ne gandim la un imprumut facil

Cumpara produse in rate doar cu buletinul din magazinele ce au drept parteneri IFN-uri ce acorda credite de consum intr-un regim special.

Unele magazine ce comercializeaza diverse produse, costisitoare din punct de vedere financiar, ofera direct sau prin parterii lor financiar, sisteme avantajoase de rate, unele chiar fara sa solicite o justificare a unei dovezi de venit.

Desi marea majoritate a magazinelor online ori stradale, solicita o dovada de venit, la achizitia unor produse, printr-un sistem de rate, adica printr-o creditare, totusi, exista si magazine ce au colaborari cu societatile nebancare, care la randul lor ofera astfel de sisteme de rate doar cu buletinul.

Despre creditul cu buletinul romanii au auzit din plin in perioada anterioara crizei economice, multi beneficiind atunci de astfel de imprumuturi lejere, in special la achizitia unor produse de valoare, cum ar fi electrocasnicele mari, de exemplu.

In prezent, exista la multe magazine, posibilitatea de a cumpara in rate, chiar si in mod online, lucru ce parea aproape imposibil cu cativa ani in urma. Insa, marea majoritate a acestor solutii de finantare este una ce necesita o adeverinta de venit, un fluturas de salariu ori cupon de pensie, dupa caz.

Daca-ti doresti sa achizitionezi niste produse, si vrei sa nu ti se ceara dovezi de venit, poti sa apelezi la un credit de consum sau chiar de nevoi personale, la una din societatile nebancare ce ofera astfel de sisteme de creditare.

O astfel de societate nebancara, ce s-a facut cunoscuta din diverse magazine este Credius. credius isi facea reclama prin magazinele de mobila, cum e de exemplu Complezul Tamilia, iar principalul sau atuu era lipsa solicitarii unei adeverinte de venit. Practic reclama lor suna cam asa: „Aprobam fara adeverinta de venit”.

Intre timp, Credius a inceput sa se faca cunoscuta in piata financiara nebancara, nu doar prin ratele oferite clientilor in magazine, ci si prin creditele directe oferite acestora. Si in cazul creditelor, cei de la Credius si-au pastrat aceasta latura de creditare doar cu buletinul, adica fara adeverinta de venit. Daca tu, clientul, nu doresti sa aduci o adeverinta de venit, vei plati o dobanda mai mare, iar acest lucru este foarte clar specificat pe platforma online a acestei societati nebancare.

Acum insa va voi spune despre supriza cea mai mare. Exista un magazin care se numeste DCSH, un outlet, parte a grupului CORE ITI Solutions, unde puteti gasi o multime de produse la preturi imbatabile. Ce este special la acest magazin? In primul rand, faptul ca lucreaza cu Credius, iar dumneavoastra puteti din aceasta pricina sa beneficiati de cumparaturi online in rate, fara adeverinta de venit, cu aprobarea in 60 de minute. Suma pe care o poti imprumuta variaza intre 400 si 10.000 de lei, iar termenul de rambursare este intre 6 si 60 de luni. Contractul de credit iti va parveni odata cu produsele comandate. Costurile creditului sunt transparente.

Daca nu sunteti un impatimit al online-ului, trebuie sa stiti ca DCSH are si magazin stradal, in Str. Doctor Obedebar-Gheorghiade, Nr. 9, Sector 5, Bucuresti (telefon: 0763-733.006, email:vanzari@dcsh.ro).

Punct de ridicare Bucuresti : Luni – Vineri 09:00 – 18:00 (Sau pana la ultimul client pentru ridicarea comenzilor din showroom DCSH Outlet )
CallCenter : Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Vanzari : Luni – Vineri 10:00 – 18:00 (Preluarea comenzilor online, email)
Livrari : Luni – Vineri 11:00 – 18:00

La DCSH gasi multe produse, printre acestea si produse resigilate, refurbished ori second hand, foarte ieftine si accesibile ca pret.

Si acum, haideti sa vedem si costurile unor produse, achizitionate in rate:

– un robot de bucatarie resigilat, Kenwood FP108, putere 300 w, costa 85 de lei; il poti cumpara in rate prin Credius, cu o rata lunara de 4,33 lei pe luna, timp de 12 luni;

– un coptor cu microunde Severin MW9721, capacitate 20 litri, putere 700W, culoare negru/ inox, resigilat, costa 199 lei, il poti cumpara in rate prin Credius, rata lunara fiind de 10,14 lei, timp de 60 luni;

– un Aspirator vertical cu sac, perie rotativa, 1450W, filtru HEPA, John Lewis JL85561001, resigilat, costa 199 lei, si-l poti achizitiona in 60 de rate, cu 10,14 lei/luna, apeland la un imprumut de la Credius;

– un televizor nou LED Philips, HD, 61 cm, 24PHH4109, costa 735 lei, si-l poti achizitiona in 60 de rate, cu 37,44 lei/luna, prin Credius.

Oferta este vasta, din acest motiv va invitam sa o analizati singuri si sa va bucurati de aceste preturi mici, insotite de oferta de creditare in rate doar cu buletinul, de la Credius.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies