Home Diverse Cumpara in rate fara dobanda de la Dedeman

Cumpara in rate fara dobanda de la Dedeman

Dedeman ofera mai multe solutii de achizitionare in rate a produselor sale, cea prin intermediul UniCredit Card fiind una dintre ele.

UniCredit Card poate fi o optiune pentru cei ce au de gand sa cumpere in rate de la Dedeman. Avantajul este ca ratele sunt fara dobanda, iar termenul de rambursare destul de mare – pana la 24 de rate.

Adevarul este ca la Dedeman gasesti multe lucruri pentru casa ta. Daca esti in plina amenajare, achizitionarea de la Dedeman poate fi extrem de avantajoasa pentru ca gasesti multe produse la un loc, preturile nu sunt mari si ai si optiunea de a plati in rate fara dobanda.

Dedeman este parter UniCreditCard, deci vei obtine si o oferta speciala pentru casa ta.

Poti sa-ti transformi casa si gradina dupa placul tau, rexandu-te in voie, fara stresul ineret unei achizitii de mare valoare.

Noi am mai discutat despre posibilitatile de cumparaturi in rate de la Dedeman, insa, aceasta oferta pe care v-o prezentam azi este una de luat in seamna, tinand cont de lungimea perioadei de creditare si de avantajul costurilor 0 ale dobanzii.

Poti cumpara cu cardurile UniCredit Partner, principal ori premiul, carduri emise de UniCredit Consumer Financing, platind produsele in rate (3, 6, 9 ori 12 rate cu dobanda 0).

De asemnea, la orice cumparaturi cu acest card vei primi inapoi 2% in limita a 200 puncte cand folosesti cardul prmium, ori 0,5% in valoare de 100 puncte, daca folosesti cardul Principal si partener.

Cum procedezi pentru a cumpara in rate fara dobanda de la Dedeman utilizand cardurile UniCredit Consumer Financing?

1. iti selectezi produsele in cos – dupa ce ai ales in primul rand magazinul
2. te deplasezi la un birou de rate UniCredit Consumer Financing impreuna cu buletinul pentru a aplica la un card emis de acest IFN
3. platesti prin programul Prima Tranzactie si pleci cu bunurile selectate acasa.

Vei primi cardul prin curier si il poti activa sunand la InfoCenter.

Ce poti cumpara de la Dedeman cu plata in rate?

– produse pentru baie
– produse pentru bucatarie
– mobila
– scule si unelte
– electrocasnice
– decoratiuni
– amenajari interioare
– gresie si faianta
– constructie
– termice
– electrice
– sanitare
– dormitorare
etc.

Nu uitati ca pentru a achizitiona de pe platforma celor de la Dedeman tebuie sa va inregistrati, sa va deschidezi un cont, apoi trebuie sa selectati magazinul de unde doriti sa primiti produsele achiztionate 9este bine sa alegi unul din apropiere).

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies