Home Centrala termica in rate Centrala termica de apartament Cum poti sa-ti cumperi o centrala termica daca nu ai toata suma necesara de bani?

Cum poti sa-ti cumperi o centrala termica daca nu ai toata suma necesara de bani?

O solutie la indemana pentru a obtine o suma de bani necesara achizitiei unei centrale termice este contractarea unui imprumut.

Daca n-ai bani de centrala, poti contracta un imprumut, fie clasic, fie pe card.

Solutii de finantare sunt in piata, important este sa o gasesti pe care care ti se potriveste din punct de vedere al eligibilitatilor si, fireste, sa o alegi pe cea mai avantajoasa din punct de vedere al costurilor.

La un moment dat erau in piata si oferte specifice de finantare pentru achizitia unei centrale termice.

Astazi gasim oferte de finantare direct in agazinele care comercializeaza centrale termice.

Iata cateva oferte de finantare de la cele mai cunscute magazine care comercializeaza centrale termice

Spre exemplu, cei de la Dedeman ofera posibilitatea sa achiztionezi o centrala termica (ori un cazan termica, ori un boiler) cu plata in rate: rate fara dobanda cu cardul StarBT de la Banca Transilvania, rate fara dobanda prin cardul Direct si cardul Euro Line, rate fara dobanda prin cardurile de credit Raiffeisen Bank, rate fara dobanda prin cardurile Allinclusive de la BRD Finance, rate fara dobanda cu cardul de credit Dedeman Cetelem, rate fara dobanda prin cardul Cardavantaj de la Credit Europe Bank, etc.

Si de la CEL poti achiztiona o centrala apeland la un sistem de finantare oferit de acest magazin impreuna cu partenerii lor financiari: 8 rate fara dobanda cu Card avantaj, 3 rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi Raiffeisen, 6 rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi StarBT, 3 rate prin ING CreditCard.

DOMO au si ei sisteme de fnantare. In fapt, sistemele de la DOMO sunt similare cu cele de la CEL (aceleasi optiuni de finantare).

Si de la eMAG poti sa-ti iei centrala in rate. eMAG are mai multe oferte de finnatare: prin eCRDIT cu plata in244 de rate, prin Cetelem credit online, in 24 de rate, prin TBI – Best Offer online, in 24 de rate. cu cardul in rate fara dobanda cardul eMAG Raiffeisen Bank – 3, 6, 12 ori 24 de rate.

ENGIE ofera si ei posibilitatea achizitionarii unei centrale termice, cu plata unui avans si apoi rambursarea in rate lunare egale.

Romstal ofera la randu-i posibilitatea de finantare in rate pentru centrale din oferta lor. Astfel exista oferta de plata prinCardAvantaj cu obtinerea a 10 rate fara dobanda si 200 de lei inapoi pe card, plata cu cardul Optimo si plata prin cardurile BRD Finance Mastercard.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies