Home Mobila in rate Mobila in magazin Cum poti achizitiona mobila in rate de la Elvila?

Cum poti achizitiona mobila in rate de la Elvila?

Una din marcile importante ce comercializeaza mobila in Romania, Elvila ofera mobila in rate, prin intermediul unor institutii financiare.

Fiind unul din principalii jucatori din domeniul comercializarii de mobila din Romania, Elvila si-a creat un statut respectat de clienti, prin prisma calitatii si preturilor accesibile oferite.

Avand in portofoliu atat comercializarea cat si producerea de mobilier pentru casa si birou. Gama de produse puse la dispozitie de Elivia este una larga, iar posibilitatea achizitionarii in rate a mobilierului reprezinta o forma de apropiere a clientilor si de fidelizare a lor.

Cu un numar impresionant de magazine de mobila, Elvila, are o serie de colaborari cu diverse institutii financiare, ajungand sa ofere mobila in rate, cum s-ar zice, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Oferta de mobila in rate de la Elvila:

– BRD – oferta de creditare la achizitia de mobila in rate de la Elvila;
– Creditul BRD Finance – credit util ce-ti pune la dispozitie posibilitatea de a cumpara mobila dorita, oferindu-ti o serie de avantaje. Poti sa aflii de asemenea avantajele, caracteristicile precum si simulare rate. De exemplu, avantajele acestei cumparari in rate prin intermediul BRD Finance sunt: 5 ani perioada maxima de creditare, rate fixe pe intreaga perioada de imprumut, rapiditatea obtinerii creditului (in cel mult 2 ore), dobanda foarte buna. Conditia de obtinere este ca persoanele sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Documentele necesare fiind: actul de identitate (buletinul ori cartea), adeverinta de venit, ultima fisa fiscala, o factura de utilitati in original si in copie.

– o alta varianta de achizitie in rate de la Elvila o poti obtine apeland la CardAvantaj; cu ajutorul acestei oferte poti sa cumperi mobila de la Elvila fara dobanda, in 6 rate.

– alternativa creditului de achizitie o reprezinta cardul de credit, oferit pentru achizitia in rate de mobila de la Elvila; obtineti astfel 6 rate fara dobanda, la cardurile de credit EuroLine, Visa si American Express emise de catre Bancpost. „6 rate fara dobanda prin cardurile de credit, EuroLine, Visa si American Express, emise de Bancpost Intre 7-24 de rate, cu 1% dobanda pe luna, prin cardul de credit EuroLine * – costul ratelor este de cca 1% pe luna”.

– poti, de asemenea, sa alegi varianta Bonus Card, prin care ai posibilitatea sa cumperi mobila din magazinele Elvila, in 6 rate, fara dobanda – BonusCard – MasterCard.

– o alta alternativa de achizitie in rate de mobila de la Elvila este reprezentata tot de catre CardAvantaj, de data aceasta intr-un numar de 36 de rate. Un exemplu de calcul:
– valoare tranzactie 1000 lei; 36 rate
– comision total pentru 36 rate: 28.08%
– valoare totala de rambursat: 1000+28.08%= 1280.80 lei
– valoare rata lunara: 1280.8/ 36 = 35.57 lei

Dupa cum puteti observa, la Elvila intalnim un sistem foarte bine pus la punct de cumparare in rate a mobilei oferite de aceasta societate, clientii putand alege in functie de preferinte, fie banca, fie IFN, fie carduri, etc.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.elvila.ro/creditare.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies