Home Casa in rate Credite ipotecare Creditul ipotecar de la ING – prietenul tau de nadejde

Creditul ipotecar de la ING – prietenul tau de nadejde

Accesand un credit ipotecar de la ING, beneficiezi de toate facilitatile oferite, in acord cu oferta ING, prin care tu poti achizitiona sau construi.

Caracteristicile creditului ipotecar ING:

– limita de creditare, intre 15.000 lei si 3.500.000 lei, in functie de capacitatea financiara si de rambursare, in functie de gradul de indatorare si de valoarea garantiei;
– perioada de creditare intre 1 si 10 ani;
– garantiile pot fi imobiliare de rang 1, mobiliara asupra unor creante sau conturi;
– asigurarea proprietatii cu o companie de asigurari agreate de ING;
– gradul de finantare poate ajunge la 65% din valoarea imobilului sau 30% din valoarea terenului;

Fondurile obtinute printr-un credit ipotecar de la ING sunt transferate in contul vanzatorului, iar in cazul imprumutului destinat unor constructii, fondurile sunt transferate catre constructor, in transe.

Rambursarea creditului se face in rate lunare.

Creditul ipotecar in lei de la ING iti ofera posibilitatea sa dispui de suma de bani imprumutata pentru a-ti achizitiona casa dorita sau pentru a-ti construi respectiva casa de la zero.

Pentru o garsoniera, apartament, casa cu gradina sau refinantarea unui alt credit ipotecar; acestea sunt posibilitatile in care poti accesa un credit ipotecar in lei de la ING ipotecar.

Limita maxima a creditului poate urca pana la 900.000 lei, cu un avans de 15%, pe o perioada de creditare intre 3 si 35 de ani, pentru un venit minim acceptat de 1.500 lei lunar.

Pentru alte informatii privind accesarea unui credit ipotecar de la ING, accesati site-ul: https://www.ing.ro/ingb/persoane-fizice/credite/ipotecar.html.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies