Home Masina in rate Credit auto nebancar Creditul auto UniCredit Consumer Financing

Creditul auto UniCredit Consumer Financing

Vrei sa-ti iei masina? UniCredit Consumer Financing te poate ajuta!

UniCredit Consumer Financing face parte din grupul UniCredit, avand o ativitate financiara sustinuta in Romania; aceasta este o Institutie Financiara Nebancara specializata in finantarea persoanelor fizice.

Ce poti sa faci pentru a-ti lua in rate masina dorita, accesand creditul auto UniCredit Consumer Financing? Vino la dealerii auto parteneri si poti cumpara masina dorita in rate rapide si convenabile.

Dacai ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani poti sa beneficiezi de un credit auto rapid. Vnitul net per familie trebuie sa fie de minim 450 de lei, iar acesta poate insuma mai multe surse:

– venituri din salarii;
– venituri obtinute de navigatori;
– drepturi de autor;
– chirii;
– dividende;
– venituri din activitati liberale;
– pensii;
– diurna;
– rente viagere;
– contracte de management sau administrare;
– venituri obtinute in baza unui contract de mandat.

Poti sa alegi creditul auto de la UniCredit Consumer Financing IFN in functie de nevoile tale, in cazul in care vrei sa-ti cumperi o masin a noua sau second hand si nu dispui de o suma suplimentara de bani.

Pentru un credit de 4.500 – 100.000 lei, dobanda anuala fixa este de 11,9%, comision de analiza dosar este 990 lei, comisionul lunar de administrare credit este intre 10.8 si 240 lei, iar perioada de creditare este cuprinsa intre 6 si 60 de luni, dobanda anuala efectiva fiind de 18,3%.

Pentru creditul auto UniCredit Consumer Financing IFN, ai nevoie de 25% avans.

Daca vrei o masina noua sau second hand si dispui si de un avans de 25%, dobanda scade la 9,9%, comisionul de analiza dosar la 790 lei, comisionul de administrare a creditului devine 4.5 – 100 lei, iar dobanda anuala efectiva ajunge 12,9%.

Pentru mai multe informatii legate de creditul auto de la UniCredit Consumer Financing IFN, accesati site-ul: http://www.ucfin.ro/produse/credit-auto.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies