Home Casa in rate Credite ipotecare Credite ipotecare de la Credit24h

Credite ipotecare de la Credit24h

Imprumuturi ipotecare rapide pentru achizitia, constructia ori renovarea unei locuinte, garantate cu respectiva locuinta

Creditele ipotecare de la Credit24h sunt o noutate in domeniu, avand in vedere ca acestia sunt partener principalului promotor imobiliar al Zonei de Sud a bucurestiului, adica SudRezidential.ro.

Creditul ipotecar de la Credit24h este destinat, cum spuneam mai sus, achiztiiei, constructiei sau renovarii unei locuinte, iar banii sunt garantati de respectiva locuinta, adica locuinta este folosita drept garantie din partea societatii ca in termenii contractuali clientii isi vor rambuda imprumuturile.

Toate detaliile legate de creditare, de la valoarea contractului de credit la perioada, garantii, dobanzi si alte costuri asociate, sunt trecute in contractul dintre institutia de credit si client.

Vniturile acceptate pentru acordarea de credite ipotecare sunt cele solicitate de orice banca in general, venituri din salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividende, chirii, activitati independente, diurne personal navigant, etc.

Suma imprumutata este pusa la dispozitia beneficiarului creditului ipotecar, fie in mod gradual, fie integral, iar plata se face direct catre vanzatorul, in cazul cumpararii unui imobil sau catre constructor in celelalte cazuri.

Daca imprumutatul isi construieste singur casa, el va fi beneficiarul sumelor transmise, conform unui plan de finantare stabilit printr-un contract.

Creditul ipotecar este o simpla forma de imprumut, ce nu implica mai mult decat se solicita de obicei de catre o institutie financiara bancara sau nebancara.

Solutiile de creditare oferite de Credit24h sunt urmatoarele:

– credit start, cu o valoare de maxim 132.000 lei, pe o perioada de 225 luni, un avans de 15% si o rata lunara de 1043 lei;

– credit „Casa Mea”, un credit de achizitie de 101.000 lei, un avans de 15%, o perioada de creditare de 360 de luni si o rata lunara de 655 lei;locuinta

– credit in EUR „FIX”, un credit de achizitie de maxim 21.500 eurom pe o perioada de 360 de luni, rata lunara este de 180 de euro;

– credit „Standard”, un credit de achizitie de 21.500 de euro, contractat pe o perioada de 360 de luni, cu o rata lunara de 180 de euro, acordat rapid, fara limita de credit, in conditii avantajoase.

Mai multe informatii legate de creditele ipotecare, dar si de formele simple de imprumuturi rapide (documente necesare, conditii de eligibilitate, societati care le acorda, detalierea procesului de accesare, etc), puteti gasi pe site-ul www.imprumuturi-rapide.org.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies