Home Casa in rate Credite ipotecare Credite de consum garantate cu o ipoteca

Credite de consum garantate cu o ipoteca

Cum poti sa folosesti o ipoteca pentru a obtine un credit rapid fara batai de cap

Fiindca pana acum am vorbit doar despre creditele ipotecare, ne-am gandit ca n-ar strica sa discutam si despre reversul lor, anume, creditele garantate cu o ipoteca, mai pe scurt, cum poti sa-ti folosesti casa sau terenul intravilan pentru a garanta un imprumut rapid.

Situatia in care te afli s-ar putea sa nu-ti dea posibilitatea de a te mai imprumuta la banci ori la Institutiile Financiare Nebancare, fie din cauza unor probleme anterioare cu datoriile, fie pentru ca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier, fie pentru ca nu detii veniturile necesare pe care aceste societatati financiare ti le solicita in vedere acordarii unui imprumut.

Ei bine, aceste cazuri au o rezolvare, prin ceea ce se cheama creditele de consum garantate cu o ipoteca, sau credite de nevoi personale garantate cu o ipoteca. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca tu garantezi ca vei rambursa banii pe care societatea respectiva (banca sau IFN) ti-i imprumuta printr-o ipoteca pe casa sau pe un teren intravilan. In cazul in care nu-ti respecti contractul de imprumut, deci, nu achiziti sumele respective, poti sa ramai evident fara respectivul bun imobil.

Una din societatile nebancare ce acorda credite de consum garantate cu o ipoteca este Easy Credit.

Practic, daca analizam actele necesare pe care Easy Credit le solicita in acorda unui astfel de credit de consum, ajungem la concluzia ca este vorba de un credit rapid doar cu buletinul, garantat insa cu o ipoteca.

Si iata actele necesare pentru accesarea unui imprumut:

– buletinul de identitate
– certificat de casatorie
– actul de proprietate
– cadastru si intabulare
– certificat fiscal
– extras de cont eliberat de o banca comerciala, unde iti vor fi livrati banii, daca ti se acorda imprumutul.

Odata ce ti se acorda creditul, banii iti vor fi livrati in contul indicat, imediat ce se semneaza intabularea ipotecii in favoarea Easy Credit. IFN acesta accepta ca ipoteca case si apartamente, precum si terenuri intravilane in Bucuresti, Constanta, Galati, Timisoara si Iasi.

Un alt credit cu garantie imobiliara este cel oferit de Happy Credit. Acest IFN ofera imprumuturi nebancare in cuantum de maxim 25.000 lei pe perioade de maxim 60 de luni, cu rata a dobanzii fixe pe an.

Ca aplicant, la Happy Credit, ai nevoie de buletin, certificat de casatorie, cerere credit, actul de proprietate, cadastru si intabulare, certificat fiscal, extras de cont, etc.

Poti aplica online ori poti sa ceri mai multe informatii pe platforma online a celor de la Happy Credit.

Poti accesa un astfel de credit cu garantie imobiliara cand ai nevoie urgenta de bani si vrei sa-i obtii rapid, fara adeverinta de venit.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies