Home Casa in rate Credite ipotecare Credit imobiliar, Casa ta ori Casa ta verde

Credit imobiliar, Casa ta ori Casa ta verde

Poti cumpara imobilul dorit, apeland la un credit ipotecar pentru de la Raiffesen: Casa ta ori Casa ta verde

Cei de la Raiffeisen ne propun cateva oferte de credite imobiliare, pe langa cunoscutul Prima Casa, este vorba de creditul imobiliar Casa ta si Casata ta verde.

Daca ai planuri sa-ti faci caminul tau, sa te muti intr-o casa noua, ori sa-ti schimbi locuinta veche cu una mai spatioasa si intr-o zona mai buna, poti apela la aceste credite pentru locuinte de la Raiffeisen Bank.

De asemenea, aceasta banca iti ofera si posibilitatea sa te imprumuti pentru a renova, moderniza ori extinde vechea locuinta. Poti sa-ti cumperi teren ori sa-ti construiesti casa ta proprie.

Avantajul este ca dispui de o dobanda preferentiala daca iti duci salariul la Raiffeisen. De asemenea, daca vei cumpara in Euro, obtii si o facilitate din partea bancii pentru cursul de schimb.

Preaprobarea unui credit imobiliar la Raiffeisen dureaza 90 de zile, asa ca ai timp sa te gandesti inainte.

Si acum, haideti sa vedem cateva detalii despre creditele imobiliare de la Raiffeisen.

1. Creditul imobiliar Casa ta este unul cu dobanda fixa pentru primii 7 ani, urmand ca restul sa fie o dobanda variabila. Daca iti incasezi salariul orin aceasta banca obtii si o reducere frumusica la dobanda.

Acest imprumut poate fi folosit pentru achizitie, renovare, construire ori cumparare teren. Creditul poate fi luat impreuna cu partenerul de viata chiar daca nu sunteti casatoriti. Suma disponibila poate varia intre 5.000 si 300.000 euro. avansul este de 15%.

Pentru primele 6 luni de rambursare poti opta pentru o intrerupere de 3 luni la plata ratelor.

Ipoteca luata in considerare este de rang 1 asupra imbilului achizitionat ori asupra altor proprietati ori terte persoane.

2. Creditul imobiliar Casa ta verde are o dobanda de asemenea fixa pentru primii 7 ani, urmand ca mai apoi sa treaca la dobanda variabila. Daca iti duci veniturile prin aceasta banca, obtii o reducere la dobanda.

Cumpararea imobilului se poate face doar in ansambluri rezidentiale cu certicat RoGBC.

Creditul poate fi contractat impreuna cu partenerul de viata, chiar daca nu sunteti casatoriti.

Suma pe care o puteti accesa variaza intre 5.000 si 300.000 de euro. Avansul necesar fiind de minim 15%.

Dupa primele sase luni de credit puteti intrerupere pentru trei luni plata ratelor.

Ipoteca considerata este si in acest caz de rang 1 asupra proprietatii achizitionate ori a altor propeitati personale ori ale altor persoane.

Daca vei alege un credit imobiliar de la Raiffeisen vei plati cat ti-ai planificat, nu mai mult.

Oferta standard pentru creditele imobiliare de la Raiffeisen: rata dobanzii de 6.65% (daca iti incasezi salariul prin banca, vei plati o dobanda de 6.4%).

Exemple de calcul:
– pentru un credit in valoare de 135.000 de lei contractat pentru 30 de ani, rata lunara este de 872 de lei (ori 850 de lei daca mergi cu salariul la ei);
– pentru un credit de 225.000 lei, pe 30 de ani, rata lunara este de 1.450 de lei (1.413 lei daca te duci cu salariul la ei).

Pentru inceput poti sa aplici online, sa executi o preaprobare. Alegi suma si perioada si aplici. Urmeaza sa ti se faca o programare la banca si vei fi instiintat sa mergi.

Procesul de achizitie nu este unul complicat. Pentru a-ti lasa datele online dureaza cateva minute. Urmeaza sa te sune cineva de la banca pentru a-ti prezenta o oferta personalizata.

Criterii de eligibilitate:
– sa ai intre 21 si 65 de ani
– venit minim net lunar de 150 de lei pentru fiecare participant la credit
– vechime de minim 3 luni la locul actual de munca
– sa nu ai credite executate ori rambursate cu intarziere multe, mari si repetate.

Actele necesare:
– actul de identitate in original si copie atat pentru tine cat si pentru co-debitor
– acordul de consulare a bazei de date ANAF atat pentru tine cat si pentru codebitor – acest act inlocuieste adeverinta de venit.
– alte acte doveditoare de venit daca e cazul.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies