Home Casa in rate Apartament in rate Citadella Titan ofera apartamente in rate la dezvoltator

Citadella Titan ofera apartamente in rate la dezvoltator

Apartamente in rate de la Citadella Titan la preturi accesibile

Cu preturile de la Citadella Titan iti poti permite apartamentul dorit; poti sa fi la intaltime, la propriu si la figurat.

Dezvoltatorul iti ofera cele mai bune apartamente, construite intr-un din cartierele cu cea mai rapida dezvoltare din Bucuresti.

Inaltimea si aspectul deosebit al blocurilor de 14 etaje, din ansamblul rezidential Citadella Titan impresioneaza si se face remarcat in cartierul Titan.

Acum iti poti permite si tu apartamentul dorit printr-un sistem de plata in rate direct de la dezvoltator. Astfel poti achizitiona un apartament in rate in ansmablul rezidential Citadella Titan, cu plata in rate, la un avans de minim 5%.

Daca nu doresti sa cumperi respectivul apartament in rate, poti inchiria, la preturi foarte atractive:

Garsoniere: 220 Eur
2 camere: 290 Eur
3 camere: 350 Eur

„Citadella Titan este un ansamblu rezidential pe care BRC Business Group l-a finalizat in cartierul Titan din Bucuresti. In doua cladiri grandioase de 14 etaje, sunt oferite celor care doresc un confort sporit de viata, 224 apartamente de 1,2 si 3 camere.
Raportul calitate/pret face ca acest prim proiect al societatii BRC Business sa fie unul dintre proiectele care deja s-au remarcat in Bucuresti si, cu precadere, in cartierul Titan. De asemenea posibilitatea unui program de RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR face din Citadella Titan un ansamblu rezidential mai accesibil ca oricand.”

Pentru mai multe detalii accesati site-ul http://www.citadella-titan.ro.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies