Home Centrala termica in rate Centrala termica de apartament Centrale termice in rate Romstal

Centrale termice in rate Romstal

La Romstal ai posibilitatea sa achizitionezi centrala termica cu plata in rate

Romstal – universul instalatiilor, ofera clientilor sai posibilitatea de achizitie in rate a unei centrale termice de apartament prin intermediul CardAvantaj ori Card Optimo..

Toata lumea a auzit de Romstal. Este un magazin cunoscut, cu un renume bun in piata. Sunt seriosi, au produse de calitate, lumea cumpara cu incredere.

Va pot spune ca am achizitonat acum cativa ani in urma de la ei diverse produse si am fost multumit de ele. Spre exemplu, bateriile de cada si chiuveta (obiecte care se degradeaza extrem de rapid) rezista si azi dupa aproape 8 ani de utilizare. Cada, calorifere, centrala termica, dulapioare de baie, diverse suporturi pentru baie, toate acestea sunt in buna-stare si astazi. De aceea va spun ca pot sa vorbesc despre calitate la Romstal. E adevarat ca la ei gasesti de regula o gama foarte larga de produse, iar ce am achizitionat eu nu a fost tocmai ieftin, dar cu siguranta a meritat ce-am cumparat, tinand cont ca toate sunt in regula la 8 ani de la achizitionare.

Livrarea produselor Romstal se face cu o masina pusa la dispozitie de Romstal. Produsele nu va sunt livrate in interiorul imobilului. Livrarile se face in intervalul orar 7:30 – 16:00.

Revenind la centralele termice, cei de la Romstal ne ofera o gama larga de modele:
– centrale termice in condensatie
– centrale termice de pardoseala
– centrale electrice
– accesorii centrale termice

Exista la Romstal posibilitatea de a achizitiona in rate prinOptimo Card de la Credit Europe Bank orin prin CardAvantaj.

Prin Optimo Card optii o plata in 1,18, 24 ori 36 de rate si poti plati online ori la sediul Romstal.

Prin intermediul acestui card poti cumpara produse cu valoare mare. Ai si avantajul ca primesti inapi 100 de lei la 1.000 de lei rata. Dobanda anuala efectiva pentru acest card pentru rambursari de 12 rate este de 20,36%.

Pentru Optimo Card nu aveti nevoie de adeverinta de venit, daca limita de card este de maxim 12.000 de lei.

Plata in rate prin CardAvantaj se poate face prin 6 rate in magazine pentru cumparaturi de peste 100 de lei ori cu 6 rate la cumparaturile online.

Asadar, puteti achizitona online cu plata in rate de la Romstal, utilizand cele doua servicii financiare partenere.

De asemenea, in categoria Termo – Romstal, mai gasiti pe langa centrale termice si: calorifere si convectoare, cazane combustibil solid, boilere si instanturi, automatizari, incalzire prin pardoseala si degrivare, cazane si arzatoare, aer conditionat, climatizare, sisteme si panouri solare precum si solutii alternative de incalzire.

In privinta centralelor termice in condensatie, Romstal ofera urmatoarele tipuri:
– centrale incalzire si apa calda in condensatie instant;
– centrale incalzire si apa calda in condensatie cu boiler incorporat;
– centrale incalzire si apa calda in condensatie cu boiler extern
– accesorii evacuare centrale in condensatie.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies