Home Centrala termica in rate Centrala termica de apartament Centrale termice in rate de la Baxi Romania

Centrale termice in rate de la Baxi Romania

Alege-ti centrala termica prin programul de finantare in rate si vei avea 8 ani de confort neintrerupt.

Baxi Romania apartine unui grup international, dezvoltator de idei noi si moderne privind solutiile eficiente, cu stil, prietenoase, cu mediul.

Baxi Romania, iti pune la dispozitie un sistem de achiztie in rate avantajos, pentru a-ti lua acasa echipamentele tale preferate: centrale termice BAXI, panouri solare si sisteme termice. Toate acestea iti sunt oferite in 12 rate fixe, cu dobanda si comision zer prin intermediul CardAvantaj, la partenerii Baxi, agreati de Credit Europe Bank.

Tu vei dispune de produse de inalta clasa, produse performante, iar Baxi iti acorda 8 ani de garantie la centralele termice Baxi. Da! Ai auzit bine! 8 ani de garantie!!!

Ce poti sa faci pentr a beneficia de sistemul de cumparare in rate a unei centrale termice Baci? Contacteaza cel mai apropiat partener Baxi ce-ti poate oferi echipamentul dorit, in rate, fara dobanda si fara comisioane, doar prin cardAvantaj, de la Credit Europe Bank.

Exemplu calculare rate:
Suma centralei: 3.000 lei
Rata lunara va fi: 3.000 lei / 12 rate = 250 lei

„Orice persoana care realizeaza venituri poate aplica pentru un card de credit emis de Credit Europe Bank. Printre veniturile acceptate regasim: venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai. De asemenea, poti beneficia de un card de credit constituind un depozit care va garanta limita de credit acordata.
Limita de credit acordata pentru un card de credit CardAvantaj este de pana la 3 venituri nete in functie de criteriile de eligibilitate aplicate de catre Banca, si este acordata pe o perioada nedeterminata cu conditia rambursarii minime lunare.”

Pentru mai multe informatii privind sistemul de achiztie in rate a unei centrale termice, accesati site-ul http://www.baxi.ro/12rate.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies