Home Casa in rate Casa in rate Case si vile in rate Case Maxi cu finantare fara avans pe 30 de ani

Case Maxi cu finantare fara avans pe 30 de ani

Vreti sa va construiti o casa, cu finantare pe 30 de ani, cu plata in rate, simplu si rapid?

Case Maxi reprezinta o parte dintr-un grup cu experienta in domeniul constructiilor de case.

Mexi Group este cunoscut deja, avand o experienta semnificativa de peste 18 ani in acest domeniu al constructiilor de case.

Cei de la Case Maxi au un portofoliu extrem de bogat, unde cu siguranta veti gasi ce va intereseaza.

Printre proiectele de case executate de ei se regasesc urmatoarele tipuri: case parter, case mansarda, case etaj, case mici, case medii, case mari.

Pentru cei interesati de o casa super rezistenta, trebuie sa stiti ca la Case Maxi veti gasi si case cu etaje pe structura metalica.

Vreti o casa traditionala ori una moderna, doriti calitate confort si siguranta, va intereseaza doar sa investiti, atuncie momentul sa aruncati o privire pe ofertele celor de la Case Maxi.

Tot la ei gasiti si partea de finantare. Mai mult de atat, chiar daca nu doresti sa construeisti cu ei o casa, poti apela doar pe partea de finantare.

Case Maxi pot gasi pentru voi finantarea potrivita, fara comisioane, fara taxe de procesare, fara comisioane de administrare, etc. Analiza financiara este gratuita, iar dosarul vi-l pregatesc consultantii financiari ai celor de la Case Maxi.

Evident ca, trebuie sa retineti totusi ca fiecare banca are criteriile ei. Unele banci cer un salariu minim, solicita sa nu vi se fi marit salariul excesiv in ultima vreme, solicita o anume vechime in munca, ori un anumit tip de venit. Unele banci nu acorda credite decat celor cu un venit stabil permanent, cu siguranta serviciului asigurata pe termen lung. Altele se uita chiar la numele companiei unde lucrati si va acorda sau nu finantarea in functie de performantele acesteia.

Dintre veniturile luate in calcul de banci la acordarea unui astfel de credit pentru finantarea constructiei unei case, mentionam: venituri din salarii, din pensii, indemnizatie de crestere a copilului, activitati independente, venituri din profesii liberale, drepturi de autor, chirii, etc.

Cei de la Case Maxi ne ofera psoibilitatea de a construi o casa in rate simplu si rapid. Nu este nevoie de avans. Creditarea se face pe 30 de ani.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies