Home Casa in rate Case si vile in rate Case in rate la dezvoltatori locali

Case in rate la dezvoltatori locali

Multi clienti certati cu bancile cauta locuinte in rate direct la dezvoltatori

Noua moda in imobiliare este creditul direct la dezvoltator, deci achizitia de case in rate, fara sa ai de-a face cu vreo banca.

Multi clienti apeleaza la achizitia de case si apartamente prin sistemele de rate direct de la dezvoltator, fapt ce le aduce acestora linistea indepartarii de banci, dar si nelinistea unor rate mai mari, perioadele pe care se realizeaza contractul la dezvoltatori fiind mult mai mici decat in cazul celor de la institutiile financiare.

Vanzari de apartamente in rate la dezvoltatori locali gasiti, spre exemplu in cazul bucurestenilor, in zona Popesti Leordeni, in zona Bragadiru, in zona Titan, in zona Sud, etc.

Societatile comerciale ce gestioneaza constructia acestor locuinte ofera clientilor un sistem de rate avantajoase, in general fara solicitarea vreunui avans, lucru ce-i bucura pe clienti.

Tinerii, cei ce cauta locuinte ieftine, cei ce nu detin o suma de bani pe care s-o depuna drept avans, conform cerintelor bancilor comerciale, se indreapta in special spre aceste oferte de rate la dezvoltatori, unde nu este nevoie de avans, si nici de prea multe conditii de eligibilitate ca in cazul bancilor.

Dezvoltatorii iti gireaza creditul ipotecar, insa, cand vine vorba de incalcarea contractului, isi revendica imediat locuinta, deci, in aceasta situatie, putem spune ca exista un dezAvantaj comparativ cu bancile.

Cei ce nu indeplinesc cerintele unui credit bancar pentru achizitia unei locuinte pot sa apeleze la sistemele proprii de rate ale dezvoltatorilor, un astfel de exemplu este cel al locuintelor din zona Bragadiru, o zona in crestere, unde se ofera apartamente prin sistemul de „rate la dezvoltator”.

De exemplu, pentru un apartament de 37.000 de euro, daca platesti un avans de 35%, vei ajunge la o rata lunara de 400 de euro pe luna, timp de 5 ani, atat cat dureaza contractul de imprumut. Aceasta este una din ofertele de rate direct la dezvoltator, pentru un apartament din zona Bragadiru.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies