Home Casa in rate Case si vile in rate Case in Bucuresti – cumparare in rate doar cu buletinul

Case in Bucuresti – cumparare in rate doar cu buletinul

Poti achizitiona in Bucuresti case in rate in doar cu buletinul?

Case in rate doar cu buletinul in Bucuresti gasti indeosebi la dezvoltatorii imobiliari.

In fapt, noi am vazut deja cateva anunti in care se specificau clar aceste conditii de vanzare si finantare.

Sunt multe anunturi pe internet cu vanzari de apartamente cu plata in rate la dezvoltatori, dupa cum se specifica clar in urnele cazuri ca n-ai nevoie decat de buletin pentru a obtine aceasta finantare.

In anii crizei economice, pentru stimularea pietei, au aparut tot felul de oferte, care mai de care mai atractive. Cand piata imobiliara era jos, astfel de ‘avantaje’, cum este cel al cumpararii doar cu buletinul, putea sa fie atractic pentru unii clienti.

Aceasta practica a cumpararii de case in rate doar cu buletinul a fost stimulata indeosebi de dezvoltatorii imobiliari, si cu precadere in Bucuresti.

Cum Bucurestiul a fost cel mai afectat de criza imobiliara, era normal ca dezvoltatorii imobiliari sa caute solutii pentru a-si plasa totusi imobilele, chiar daca clientii gasiti nu aveau o bonitate atat de certa.

In fine, plecand de la acele vremuri, s-au pastrat si azi in piata astfel de concepte de cumparare in rate doar cu buletinul. Exista si azi dezvoltatori imobiliari, indeosebi in Bucuresti, care practica astfel de forme de publicitate, care, pana la urma, nu sunt deloc departe de adevar.

Practic, apeland direct la ratele de la dezvoltatori, ies din schema bancile. Unii clienti au probleme cu scoringul din Biroul de Credit, deci oricum n-ar putea apela la banca pentru un credit.

Finantarea prin dezvoltatori imobliari implica un avans, de regula intre 15 si 30%. Dezavantajul este acela ca perioadele de creditare sunt mai reduse decat cele propuse de banci pentru creditele lor ipotecare, fapt ce conduce la niste rate lunare mai mari, deci la o mai mare impovarare pentru client, pe termen scurt.

Am observat in piata ca exista si anunturi particulare de oferte in rate fixe fara avans, caz in care pretul creste usor.

Vanzatorii de apartamentele sunt mult mai maleabili in aceasta perioada, motiv pentru care, puteti gasi in aceasta perioada pe piata si care in rate doar cu buletinul.

Sunt acceptate credite ipotecare ori creditele Prima Casa direct la dezvoltatori.

Pentru vanzarile de case in rate, fara dobanda, doar cu buletinul, puteti apela la micii intreprinzatori care doresc sa-si recupereze banii investiti si sunt dispusi sa negocieze, fie un pret mai mic, fie banii in rate fara dobanda.

Acesti mici intreprinzatori, prinsi de criza economica cu casele construite si cu banii blocati in aceste case, au toate motivele sa vanda cat mai repede, chiar in conditii usor in dezavantajul lor, ori riscante, in alte cazuri.

Se preconiceaza deja ca acest tip de vanzare de case in rate direct la cumparator, eventual in rate doar cu buletinul va lua amploare in anii urmatori. Deja timpul trecut peste aceste case isi spune cuvantul, iar oamenii de afaceri isi distrug astfel capitalul investit.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies