Home Promotii Care sunt secretele cumparaturilor cu plata in rate fara dobanda?

Care sunt secretele cumparaturilor cu plata in rate fara dobanda?

Va intrebati de ce ti-ar oferi cineva produse cu plata in rate fara dobanda ori cu dobanda zero?

Aceasta facilitatea de a cumpara produse din magazine si de a le achita in rate fara dobanda este o facilitate oferita de magazin impreuna cu partenerii sai financiari.

Cea mai frecventa metoda de achitare in rate fara dobanda este cardul de credit destinat cumparaturilor. Multe banci si multe IFN-uri ofera astfel de produse.

Practic, pentru a cumpara un produs dintr-un magazin online ori fizic, este necesar sa selectezi un mijloc de plata in rate pe care respectivul magazin ti-l ofera. Unele magazine ofera multe variante, si credite si carduri, de la multe banci si IFN-uri.

Cand cumperi si platesti cu cardul de credit, obtii de regula un sistem convenabil de rate fara dobanda, daca achiti lunar sumele datorate si platesti la data scadenta, fara intarzieri.

Ca sa cumperi printr-un card de credit, trebuie sa accesezi mai intai acel card, daca nu ai deja unul. Magazinele permit si accesarea directa a cardurilor, ori te directioneaza catre platformele online ale bancilor ori ale IFN-urilor pentru a le accesa direct de acolo.

Plata in rate fara dobanda este oferita de aproape toate marile magazine online.

Majoritatea magazinelor din Romania, atat cele ce activeaza online, cat si cele stradale au aceasta facilitate pe care o ofera clientilor, si anume, aceea de a rambursa in rate. Intre sistemele de plata in rate exista si cele fara dobanda, pe un numar limitat de rate, variind in functie de creditor.

Cum functioneaza sistemul platii in rate fara dobanda?

Daca te-ai hotarat sa cumperi un produs dintr-un magazin online, ai undeva si posibilitatea de a alege modalitatea de plata. Acolo de regula vi se ofera mai multe alternative de plata in rate fara dobanda. Selectati oferta care vi se pare cea mai avantajoasa si parcurgeti mai departe pasi indicati.

Aceste sisteme de plata in rate fara dobanda, vin cu un numar fix de rate, deci fiti atenti la rambursari, pentru ca daca nu respectati datele scadente, o sa va treziti cu costuri mari.

Cum aleg un card de credit si care este numarul maxim de rate in care pot plati?

Alegi cardul in functie de posibilitatile tale financiare. Daca ai un venit lunar bun, este indicat sa alegi un sistem de rate redus ca timp: 3, 6 rate. Astfel termini repede cu creditul si nu-ti mai bati capul cu rambursarile si cu eventuale impuneri ulterioare. Daca nu aveti un venit mare, alegeti sisteme de rate pe perioada mai mare: 12, 24 ori 36 de rate.

Oricum, inainte de a alege, vedeti care sunt caracteristicile fiecarei oferte in parte, pentru a putea astfel, in cunostinta de cauza, sa o alegeti pe cea mai avantajoasa.

Ca sa obtii un card de credit ori sa accesezi un credit din magazin, trebuie sa indeplinesti conditiile de eligibilitate impuse de institutia care le ofera. Conditiile de eligibilitate sunt de regula mai laxe decat cele impuse la un credit de nevoi personale.

Totusi, va trebuie sa: ai o varsta admis, sa ai un venit minim net admis, sa ai un grad de indatorare admis, sa ai vechime in munca, sa ai un scoring bun in Biroul de Credit.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies