Home Promotii Carduri de cumparaturi in rate

Carduri de cumparaturi in rate

Exista o varianta foarte simpla de a-ti face cumparaturile in rate, apeland la cardurile de credit

Foarte simplu de obtinut, cardurile de credit iti ofera posibilitatea de a achizitiona in rate, uneori chiar fara dobanda, produsele dorite.

Spre exemplu, cardul STAR BT este un astfel de card de cumparaturi prin care poti cumpara in pana la 12 rate fara dobanda din peste 8000 de magazine partenere.

STAR BT vine cu 4 variante, fiecare cu avantajele ei: STAR Forte, Gold, Platinum si Forte pentru medici.

Cardul STAR Forte iti ofera posibilitatea de a efectua cumparaturile dorite in rate, dar in acelasi timp, poti sa il folosesti si pentru alte necvoi, ca de exemplu, in scopuri turistice ori pentru a-ti acoperi o nevoie financiara imediata. De asemenea, ori cumparatura efectuezi cu acest card de cumparaturi primesti si un punct bonus pentru fiecare leu cheltuit.

Daca te intrebi cat poti imprumut cu acest card, afla ca poti lua pana la de 5 ori venitul tau net lunar.

Documentele ce ti se solicita la aplicare sunt cele obisnuite legate de venit.

Rambursarea se face intre 1 si 25 ale lunii, cu o valoare de minim 10% din valoarea creditului contractat.

Dobanda practicata este de 24% pe an, iar ca sa obtii acest card trebuie sa ai minim 1 an vechime ca angajat.

Puteti aplica pentru cardul de credit STAR BT intr-un mod foarte simplu si rapid.

Stiti cu totii ce inseamna sa nu ai banii necesari pentru a realiza un plan. Spre exemplu, mergi intr-un magazin de mobila si nu ai toti banii necesari pentru a-ti achizitiona piele dorite. Vanzatorul iti spune ca poti apela la un card de credit, ce-ti ofera si rate fara dobanda. Atunci, ar fi numai bun un atfel de card de genul STAR BT. Nimerit este un astfel de instrument si intr-un magazin de electronice, de unde poti sa-ti achizitionezi o masina de spalat, un frigider ori un televizor.

Evident, cardul de cumparaturi este un instrument folositor si foarte practic, in special in momentul in care nu dispunem in totalitate de sumele necesare de bani pentru a achizitiona lucrurile pe care ni le-am dori.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies