Home Promotii Black Friday fara frontiere

Black Friday fara frontiere

Sunt multe platforma online deschise in Romania, dar care livreaza produsele din afara.

In curand vom fi din ce in ce mai conectati la comertul international, firmele de curierat facand posibile aceste conexiuni avantajoase pentru clienti.

E adevarat ca multe magazine celebre si-au deschis sucursale si in Romania, deci nu suntem tocmai vaduviti de anumite marfuri, insa, n-ar strica sa putem achizitiona direct de la sursa, fara sa ne batem capul cu taxele.

Unele dintre aceste magazine care au platforme in Romania dar care livreaza produse din afara sunt cei de la H&M si Next. Sunt magazine de unde ai ce cumpara, mai ales in zona pentru copii. Seturile pentru scoala si campaniile de reduceri sunt foarte atragatoare ca pret.

Un alt magazin cu produse incantatoare pe care eu l-am urmarit ani de zile, cu ravna pentru ca nu puteam comanda este Neer. Din fericire, cei de la Neer si-au deschis platforma online in Romania si de acum putem cumpara cand dorim fara grija taxelor.

Black Friday vine de regula cu multe campanii atragatoare pentru clienti, preturile mici determinandu-i pe oameni sa achizitioneze diverse produse pe care nu si le-ar permite altfel.

Oamenii isi fac planuri, mai ales cand vine vorba de electrocasnice mari, de sparthone-uri, de televizoare, de laptop-uri, tablete, sperand sa obtina super preturi cu aceasta ocazie.

Daca ai nevoie de asemenea produse, poti urmari ofertele magazinelor online cu ceva timp inainte, astfel incat sa-ti faci o idee despre dimensiunea reala a reducerii din ziua de Black Friday.

Ei bine, noi va sugeram pe cat posibil sa va adaugati produsele in cosul magazinului (dupa ce v-ati deschis un cont pe platforma online respectiva), simplificand foarte mult achizitia din ziua cu pricina.

Se stie din anii anteriori ca de Black Friday platformele online fiind foarte aglomerate, fiind foarte dificil sa navighezi pe ele in aceasta zi. De aceea este indicat sa stii exact ce vrei sa cumperi pentru a nu deschide foarte multe ferestre si a ingreuna functionarea site-ului.

Plus de asta, niste produse adaugate in cos sunt mult mai sigure de achizitionat la preturi promotionale, cu conditia sa-ti amintesti preturile din momentul in care le-ai adaugat.

Sperantele multora dintre noi se indreapta catre reduceri masive de preturi la o gama larga de produse.

Eu vreau, de exemplu, sa cumpar jucarii pentru copii, carti, mancare pentru pisici, un telefon nu prea sofisticat si, daca se poate, si mai raman bani, si ceva imbracaminte pentru intreaga familie (ici si colo cate un obiect).

Cu o asemenea planificare, am de urmarit multe magazine online, dar va spun de acum ca ma voi concentra pe emag, Elefant, Noriel, Bonprix, Pentru Animale.

Nu ne ramane decat sa va urmam spor la cumparaturi! si speram sa va indepliniti toate dorintele de Black Friday!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies