Home Masina in rate Credit auto bancar Azi se da startul la programul „Rabla 2014”

Azi se da startul la programul „Rabla 2014”

Luni 24 martie 2014 incep inscrierile pentru programul Rabla 2014

S-a dat startul programului Rabla 2014, motiv pentru care de astazi doritorii pot depune dorsarele pentru a fi validate de catre cei ce s-au inscris in acest program.

Sesiunea de depunere a dosarelor producatorilor de autoturisme precum si cea a distribuitorilor va fi deschisa astazi, luni 24 martie, conform anuntului oficial facut de Administratia Fondului de Mediu.

Pentru acest an numarul de tichete din programul Rabla 2014 este in numar de 17.000 pentru persoanele fizice si de 3.000 pentru cele juridice si institutiile publice. Aceste tichete sunt alocate in mod electronic de Administratia Fondului de Mediu.

Dosarele pentru validarea producatorilor di distribuitorilor se depun pana vineri, 28 martie 2014, la aceeasi data incheindu-se si lista operatorilor economici autorizati sa colectezi vehiculele scoase din uz. Aceste liste vor fi afisate ulterior pe site-ul Adminsitratiei Fondului de Mediu.

Distruibutia tichetelor la nivel national nu se va mai efectua ca anii trecut in functie de fiecare judet, ci se va face in functie de cererea existenta la nivel national.

Toate tichetele distruite in 2014 prin programul Rabla vor fi distruite de la inceput si nu in etape ca in anii anteriori.

De asemenea, o alta diferenta fata de anii trecuti este data de vechimea autoturismului, vechime ce nu poate depsi 8 ani pentru a beneficia de reducerile oferite de catre acest sistem, anul acesta suma avand o valoare de 6.5000 de lei la achizitia unui autoturis nou.

Aflati mai multe informatii de pe site-ul oficial al Administratiei Fondului de Mediu: http://www.afm.ro/rabla_autovehicule.php.

Deci, nu mai stati pe ganduri si profitati de oferta programului Rabla 2014!

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies