Home Promotii Articole cu preturi mici la Hornbach

Articole cu preturi mici la Hornbach

Luna noiembrie vine la Hornbach cu oferte foarte atragatoare

Preturile valabile in perioada 29.10.2014 – 25.11.2014 la Hornbach sunt foarte avantajoase, clientii putand achizitiona produsele dorite in conditii foarte bune.

De exemplu, luna aceasta puteti gasi la Hornbach preturi foarte bune la becuri (de la 19,90 lei pe bucata), seturi de surubelnite (de la 350 lei pe set), covoras intrare uni (2,99 lei pe bucata).

Alte produse cu preturi foarte mici ce pot fi cumparate de la Hornbach in luna noiembrie:

– usa intrare secundara PVC, la pretul de 495 lei;
– gresie „Stella”, 34×34 cm, la pretul de 14,50 lei/mp;
– vata minerala Gecsatherm ECO, 600x1220x10, la pretul de 36,15 lei/rola;

Atasat acestei promotii provocatoare, Hornbach vine si cu un slogan bun: „daca ati gasit la concurenta un artiol identic la un pret mai mic, noi va oferim acelasi pres, plus o reducere de 10%”.

De la Hornbach puteti sa achizitionati produsele dorite si online, rezervandu-le si ridicandu-le mai apoi din magazin. Astfel, puteti sa economisiti timpul, asigurandu-va ca respectivele produse rezervate nu se vor vinde pana ajungeti dumneavoastra la magazn.

Un alt avantaj major al cumparaturilor la Hornbach este faptul ca puteti cumpara chiar acum, fie ca aveti bani, fie ca nu; Hornbach va ofera posibilitatea de a achita si in rate fixe in lei, apeland la un credit, puteti astfel sa beneficiati de cea mai avantajoasa oferta financiara pentru dumneavoastrA. Daca apelati la echipele profesioniste Hornbach pentru montaj, puteti sa scapati usor de bataia de cap ce vine odata cu cumpararea produselor, anume, instalarea lor. Transportul poate fi facut de catre echipele Hornbach chiar la dumneavoastra acasa, folosind remorcile puse la dispozitie, in mod gratuit.

Tot in luna noiembrie, la Hornbach veti gasi o serie de idei si solutii practice pentru casa si gradina. De exemplu, in noiembrie, Hornbach va ofera un stand cu plante care purifica aerul locuintei dumneavoastra. Ori poate va intereseaza cum se monteaza usile glisante de mobilier, ce pot fi achizitionate tot de la Hornbach in aceasta perioada.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies