Home Casa in rate Apartament in rate Apartamente in rate fara avans in Bucuresti

Apartamente in rate fara avans in Bucuresti

Locuintele cautate de bucuresteni in general sunt apartamente in rate fara avans

Apartamente in rate fara avans doresc foarte multi dintre bucurestenii ce apeleaza la un credit bancar imobiliar.

Avand in vedere ca regula nescrisa a bancilor de a acoperi avansul unui apartament in rate printr-o evaluare care, prin noroc, ti-ar putea garanta o diferenta intre valoarea de piata a respectivului apartament si cea ceruta de vanzator, este una actuala, foarte multi clienti urmaresc aceste oferte, multi dintre ei nepermitandu-si suma de bani corespunzatoare unui avans in acest caz.

Daca vrei sa cumperi un apartament in rate fara avans, in Bucuresti, n-ai decat sa aplici pentru un credit la una din bancile comerciale, sa te apuci de cautat un apartament si sa speri ca evaluarea banci va fi cu mult peste suma ceruta de client, astfel incat aceasta diferenta sa-ti acopere avansul.

Foarte multe banci comerciale merg pe aceasta varianta, insa, sunt si cateva banci care nu accepta acest acord tacit, prefera ca avansul sa fie platit direct de client, iar drept dovada de incredere, banca solicita si o dobanda mai mica fata de media pietii.

O alta varianta acceptabila de a cumpara un apartament in rate fara avans in Bucuresti este aceea de a achizitiona direct de la dezvoltator. Dezvoltatorii de obicei nu solicita avans, fapt in avantajul clientului, insa, dezavantajul mare al cumpararii unui apartament de la dezvoltator este ca, majoritatea lor acorda imprumutul pe o perioada redusa de timp, nu ca bancile de ordinul a 25-30 de ani. Evident, dezvoltatorii doresc sa-si acopere cat mai rapid investitita, de aceea nu pot acorda un credit pe 30 de ani. Evident, exista si posibilitatea de a combina achizitionarea unui apartament direct de la dezvoltator cu un credit ipotecar contractat ulterior, insa, riscurile pietei imobiliare din Romania sunt inca mari, deci, greu de estimat daca vei mai acoperi achizitia in cativa ani.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies