Home Casa in rate Apartament in rate Apartamente in rate direct de la dezvoltator, fara TVA, fara dobanda

Apartamente in rate direct de la dezvoltator, fara TVA, fara dobanda

Multe din apartamente in rate scoase pe piata de catre dezvoltatorii imobiliari sunt ofertate ca fiindu-le atasate si un sistem de creditare propriu sustinut de respectivul dezvoltator imobiliar.

Ei vine, vanzatorii de apartamente in rate, fara TVA si fara dobanda, vin cu promotii din ce in ce mai atractive, facute sa atraga si cei mai pretentiosi clienti.

Contextul economic actual, nefavorabil celor ce doresc sa-si cumpere o locuinta, prin prisma reticentei bancilor la acordare de credite imobiliare, ii determina pe clienti sa cauta finantare ieftina in alta parte, iar pe dezvoltatori sa le asigure finantare din surse proprii.

Multi dintre dezvoltatorii imobiliar ce au construit locuinte pe timpul crizei sunt in cautare de clienti, si vin in intmapinarea acestora cu oferte de creditare directa, fara a mai trimite clientii la banci sau la alte institutii financiare.

Desi apartamentele noi nu sunt as ade solide cu ce se construia pe vremuri, si nu ne referim la blocurile construite pe banda in anii ’80, totusi, preturile atractive si ratele direct de la dezvoltatori, ii atrage pe romani in a-si achiztiona locuinta dorita.

Actele necesare pentru intocmirea dosarului de finantare, solicitate de dezvoltator, pentru achizitia unui apartament in rate, sunt in general urmatoarele:

Personae fizice:
– copie act de identitate
– copie act de identitate sot/sotie
– copie certificate de casatorie
– specimen de semnatura autentificat la notar
– cererea de finantare (de la compania noastra)

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies