Home Promotii Altex mizeaza cartea lui Mos Craciun pe Card Avantaj

Altex mizeaza cartea lui Mos Craciun pe Card Avantaj

Cele mai tari oferte de sarbatori ne sunt dezvaluite de Altex impreuna cu partenerii sai financiari

Daca-ti faci un Card Avantaj, poti sa primesti un bonus binemeritat de 200 de lei, cu care poti cumpara in 15 rate, fara dobanda din magazinele Altex.

Aplicand pana la 31 decembrie 2014 la un Card Avantaj, in oricare din punctele Credite Europe Bank sau direct in magazinele Altex, poti sa-ti faci cumparaturi in valoare de minim 600 de lei si vei primi un voucher cadou de 100 de lei. Pentru cumparaturile ce depasesc 1200 de lei, primesti doua vouchere cadou de 100 de lei.

Promotia de la Altex vine cu o aplicatie online catre Card Avantaj. In fapt vorbim de un formular online simplu, ce contine rubricile: prenume, nume, email, telefon. Apoi aplici pur si simplu la promotia  “CardAvantaj si Altex
– Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun”.

Odata cu cardul, ti se inmaneaza si doua vouchere, respetiv pentru 600 si pentru 1200 de lei, bani pe care-i poti cheltui in magazinele Altex.

Oricum, la Altex gasiti foarte multe oferte si perioade de reduceri importante, deci, n-aveti decat sa urmariti si sa profitati de toare promotiile. De exemplu, pe 21-22 octombrie, Altex sarbatoreste 22 de ani de existenta, motiv pentru care isi premiaza clientii cu oferte supertari. Astfel, poti sarbatori alaturi de Altex si vei obtine reduceri semnificative la televizoare, electrocasnice si produse IT. Poti incepe de acum sa te inscri la newsletter si vei fi primul care va afla de promotii.

Pana la aceste mari promotii, te invitam sa arunci un ochi pe promotiile atuale de la Altex.

Veti gasi reduceri substantiale la: smartphone, masini de spalat, tablete, televizoARE, camere foto digitale, frigidere si combine frigorifice.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies