Home Masina in rate Credit auto bancar Alegete-ti masina Renault si obtii credit ori leasing la sursa

Alegete-ti masina Renault si obtii credit ori leasing la sursa

Credite auto avantajoase prin RCI financiare si BRD oferit direct sau indirect de Renault

Compania Renault s-a dezvoltat mai mult decat stiau unii dintre noi (de exemplu, eu). Astfel, exista mai nou in portofoliul de actiuni ale Renault solutii de finantare de genul: leasing financiar, leasing operational, credit ron Renault Finance, etc.

Ce inseamna acest „credit ron Renault finance”?

Ei bine este vorba despre un credit pentru care-l puteti obtine direct de la Renault, solicitandu-l fie direct catre companie, fie la un agent autorizat Renault.

Avantajele deosebite ale acestui tip de credit auto:

– avansul este 0 pentru toate modele Renault

– perioada contractului de credit este de maxim 5 ani.

Pe site-ul societatii descoperim si un exemplu de calcul, pentru autoturismul Clio Authentique (1,2 16V) la pretul de 10.200 euro (sau 44.880 lei, cu TVA inclus), a caruia rate este de 951 lei pe luna (acelasi TVA inclus).

Dobanda acestui credit auto marca Renault Finance este fixa si are o valoare de 9,9% pe o perioada de 60 de luni. Dobanda anuala efectiva este de 12,28%. Comisonul de administrare lunar este de 39 de lei, de asemenea, trebuie sa mai platiti o taxa de accident lunara de 12 lei.

Daca apelezi la varianta Max Finance, poti beneficia de inca 2 ani in plus adaugati la cei 5 specificati anterior in contractul de creditare. In acest caz, rata lunara atinge o valoare de 734 lei.

Daca optati pentru un leasing, acesta se va derula pe o perioada de maxim 36 de luni, vegti avea de plata pentru acelasi autoturism o suma totala de 12.224 de euro, iar rata lunara va fi de 241 de euro, insa, veti plati anterior un avans de 15 % fin costul masinii.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies